Kategori | Hollywood fiskosu

Playboy patronu Hefner, İngiltere’yi ele geçirecek

Hugh Hefner, tam bir yaşayan efsane! Playboy’un 85 yaşındaki patronu, İngiltere’de açılacak yeni bir Playboy kulübü için kolları sıvadı, meşhur ‘tavşan kızlar’ıyla poz vermeyi de ihmal etmedi.

İngiltere’nin başkenti Londra’yı bugünlerde yeni bir heyecan dalgası sardı. Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy’un patronu Hugh Hefner, kente Playboy kulübü açıyor.

Sektörünü hızla geliştiren, genişleten 85 yaşındaki patronunu kumar odaları, tavşan kızlar kesmedi, Hefner yönünü İngiltere’ye çevirdi. Stansted Havaalanı’nda tavşan kız kostümlü 10 kızla poz veren Playboy mogülü, kentte açacağı kulüp için oldukça hevesli ve mutlu görünüyor.

İngiliz Daily Mail sitesi haberi “İngiltere’nin Playboy Kulübü’ne ihtiyacı var mı?” şeklinde sürmanşetten verdi. Hefner’ın kızlarla çekilmiş fotoğrafları, patronun 40 yıl önceki karelerini anımsatıyor. Playboy’un krallığını ilan ettiği o günlerde birbirinden güzel kızlarla objektiflere poz veren Hefner, ‘en şanslı adam’ ilan edilmiş ve sektöründe bir ilk olmuştu.

Ve bugün… 85 yaşındaki dev, yaşlanmak bilmeyen bir efsane olarak anılıyor. Çoğunluk, Hefner’ın gençlik sırrını kadınlara bağlıyor. Pek de haksız sayılmazlar!

PLAYBOY EFSANESİ BİTMEZ!
Erkek dergiciliğinde bir ilk olarak diğerlerinden ayrılan Playboy, 1953 yılında Şikago’da kuruldu. ‘Çıplak kadın’ gazeteciliğiyle dönemi için oldukça aykırı bulunan dergi, Hugh Hefner’ın annesinden 1000 dolar borç almasıyla tohumlarını attı.

Derginin tarihinde Arthur C. Clarke, Ian Fleming, Vladimir Nabokov, P. G. Wodehouse ve Margaret Atwood gibi çok önemli yazarlar önemli rol oynadı. Aylık olarak düzenli yayın yapan Playboy, oyunculardan ekonomistlere, heykeltraşlardan bestecilere, film yönetmenlerinden gazetecilere pek çok kişiyle röportajlar yapmış, editoryel olarak liberal bir profil çizmiştir.

Dergi için poz veren pek çok ünlü isim var. Marilyn Monroe, Kim Basinger, Ursula Andres, Nancy Sinatra, Farah Fawcett bunlardan yalnızca bazıları. Stephen Wayda, Sam Wu, Mario Casilli, Annie Leibovitz, Helmut Newton ve Bunny Yeager ise dünyanın en güzel kadınlarını fotoğraflayan sanatçıların bir kısmı.

(Bu yazım, 3 Haziran 2011 tarihinde ahaber.com.tr’de yer almıştır.)

Paylaş!

İlgili yazılar:

Yazan:

- toplam 863 yazı eklemiştir.


Yorum Yazın

Facebook sayfamı takip et

- Facebook Members WordPress Plugin

Twitter sayfamı takip et

Arşivime göz at

Blogger's Base
Sansüre Sansür